Γιατί η tophost είναι η κατάλληλη εταιρεία για εσάς

Η tophost είναι μια Ελληνική εταιρεία web hosting που ασχολείται με υπηρεσίες web hosting από το 2005. Ξεκίνησε από το Ηράκλειο Κρήτης και εκ τότε η ανάπτυξή της είναι ιδιαίτερα δυναμική. Αυτή τη στιγμή αποτελεί τη νο1 εταιρεία στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Φιλοξενεί στους διακομιστές της πάνω από 40.000 ιστοσελίδες οι οποίες ανήκουν σε παραπάνω από 12.000 διαφορετικούς πελάτες.

Τι υπηρεσίες προσφέρει η tophost

Η tophost προσφέρει υπηρεσίες web hosting(φιλοξενίας ιστοσελίδων), υπηρεσίες μεταπωλητών (resellers), ενοικίαση dedicated server, πιστοποιητικά SSL καθώς ακόμα κατοχύρωση domain σε πάνω από 15 καταλήξεις και φυσικά είναι εγκεκριμένος καταχωρητής από την ΕΕΤΤ για .gr domains.

Σε τι πελάτες απευθύνεται η tophost

Η tophost με τα ειδικά διαμορφωμένα πακέτα της, απευθύνεται σε ένα μεγάλο εύρος πελατών – σχεδόν σε όλες τις ανάγκες που μπορεί να υπάρχουν στις υπηρεσίες web hosting. Έτσι έχει ειδικά πακέτα εαν είστε ένας ιδιώτης που θέλει απλά να φιλοξενήσει την ιστοσελίδα του(αρχικό πακέτο starter με 1 στατικό site ή Economy με 1 δυναμικό) είτε μια μεγάλη εταιρεία που θέλει να φιλοξενήσει απεριόριστα websites συμπεριλαμβανομένου ηλεκτρονικά καταστήματα, blogs, δυναμικά sites,κ.α.

Η εταιρεία προσφέρει ειδικά πακέτα όπου μπορείτε να φιλοξενήσετε αρκετές ιστοσελίδες μαζί, στο ίδιο πακέτο. Έτσι εξοικονομείτε χρήματα καθώς δεν χρειάζεται να έχετε διαφορετικό πακέτο για κάθε ιστοσελίδα που έχετε και επίσης τα έχετε όλα μαζί, για καλύτερο έλεγχο.

Υποστήριξη tophost

Η υποστήριξη της tophost είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Προσφέρει τηλεφωνική υποστήριξη 12 ώρες την ημέρα, 24 ώρες υποστήριξη μέσω email & ticket services καθώς και live chat μέσω της ιστοσελίδας της. Η υποστήριξη επεκτείνεται σε όλο το εύρος των υπηρεσιών και οι τεχνικοί της εταιρείας θα σας βοηθήσουν σε οτιδήποτε πρόβλημα έχετε.






Γατί η tophost είναι η κατάλληλη εταιρεία για εσάς

Η tophost είναι η βάση και η κορυφή του Ελληνικού web hosting. Πολλές εταιρείες που βλέπετε βασίζονται σε πακέτα μεταπωλητών και dedicated servers που νοικιάζουν από την tophost, ώστε να έχουν τα πλεονεκτήματα του ταχύτατου δικτύου της. Οπότε γιατί να μην επιλέξετε απευθείας την tophost, για τις web hosting ανάγκες σας;