5 λόγοι για να επιλέξετε Cpanel Web Hosting

cpanel5 λόγοι για να επιλέξετε Cpanel Web Hosting

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψην πριν την τελική σας απόφαση σχετικά με την αγορά web hosting για τις ιστοσελίδας σας.
Μια απόφαση που θα πρέπει να εξετάσετε, είναι η επιλογή του control panel που θα σας παρέχει η εταιρεία φιλοξενίας. Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε τα προτερήματα του Cpanel web hosting panel.

To Cpanel σας προσφέρει τη δυνατότητα εύκολα, γρήγορα και γραφική να ρυθμίσετε όλες τις πτυχές του πακέτου φιλοξενίας σας. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα από τη χρήση του Cpanel και εδώ θα σας αναλύσουμε τα top 5

1) Το Cpanel σας επιτρέπει να ρυθμίζετε πλήρως τον web server σας χωρίς να γνωρίζετε καθόλου το λειτουργικό linux ή προγραμματισμό. Το μόνο που απαιτείται είναι να ανοίξετε το cpanel και να αρχίζετε να ρυθμίζετε γραφικά και με εικόνες μέσα σε μερικά κλικ αυτά που θέλετε (emails,accounts,domains,αρχεία,κτλ)

2) Web based εφαρμογές όπως wordpress,joomla,eshops κτλ μπορούν να εγκατασταθούν και να ρυθμιστούν εύκολα μέσα σε λίγα λεπτά. Απλά βάζετε το όνομα του φακέλου που θέλετε την εγκατάσταση, το όνομα της ιστοσελίδας και αυτό ήταν! Σε 2 λεπτά θα είναι εγκατεστημένο!

3) Τα emails σας, τις βάσεις δεδομένων, τα αρχεία κτλ μπορείτε να τα διαχειρίζεστε εύκολα και γρήγορα μέσα από το γραφικό περιβάλλον του Cpanel.

4) Τα στατιστικά της ιστοσελίδας σας είναι διαθέσιμα σε πραγματικό real time χρόνο μέσα από το Cpanel. Μπορείτε να δείτε αρκετές πληροφορίες για τους επισκέπτες σας.

5) Το Cpanel καταγράφει κάθε σφάλμα στον web hosting λογαριασμό σας. Έτσι εαν έχετε πρόβλημα με κάποιο script, λάθος συνδέσεις κτλ, το cpanel θα είναι ο οδηγός σας στην επίλυση του προβλήματος

Για τους νέους webmasters που αναζητούν πως να διαχειρίζονται εύκολα και γρήγορα την ιστοσελίδα τους, προτείνουμε το web hosting πακέτο τους να έχει κάποιον εύκολο πίνακα ελέγχου.
Ενδεικτικά προτείνουμε το Cpanel και το Plesk. Έτσι εύκολα και γρήγορα διαχειρίζεστε αρχεία, domains, emails, στατιστικά, βάσεις δεδομένων, κτλ χωρίς γνώσεις προγραμματισμού.