TopHost

– Προσωπικές, αληθινές εμπειρίες για την εταιρεία web hosting TopHost

Γενικά: Η ΤopHost δραστηριοποιείται στο χώρο του Web hosting από το 2004 και είναι μία από τις δυναμικότερα αναπτυσσόμενες εταιρίες hosting στην Ελλάδα, με χιλιάδες μικρούς και μεγάλους πελάτες. Η TopHost παρέχει πακέτα Shared Web Hosting από 1.90 ευρώ το μήνα, πακέτα για μεταπωλητές (Resellers Hosting) και Dedicated Server από 28.99 ευρώ, Κατοχύρωση Domain Names από 8.50 ευρώ και SSL πιστοποιητικά ασφαλείας από 19 ευρώ το έτος.

 

Η εταιρία έχει στρατηγικά επενδύσει στο Extreme Support, εφαρμόζοντας μια αυστηρή διαδικασία αντιμετώπισης όλων των αιτημάτων, η οποία εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα εξυπηρέτησης στο λιγότερο δυνατό διάστημα αναμονής. Πράγματι, ποτέ δεν έχουμε περιμένει πάνω από 20′ σε κάποιο αίτημα υποστήριξής μας. Ειδικά σε εργάσιμες ώρες και ημέρες, ο χρόνος αναμονής μέσω support ticket είναι κάτω από 10 λεπτά.


Όλα τα πακέτα Shared hosting συνοδεύονται με 90 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων, και η εξόφληση όλων των υπηρεσιών μπορεί να γίνει με κατάθεση σε τράπεζα, πιστωτική κάρτα ή Paypal. Επιπλέον, σε όλους τους πελάτες hosting παρέχεται δωρεάν κουπόνι διαφήμισης στο Google.
Η κριτική αυτή και η παρουσίαση γίνεται έπειτα από 8 χρόνια χρήσης των υπηρεσιών της Tophost με περίπου 130 sites που φιλοξενούμε στους διακομιστές της(στα απλά πακέτα web hosting) για δικές μας ανάγκες ή πελατών μας.

 

Προτεινόμενα πακέτα φιλοξενίας από TopHost:

 


paketo 3 hostinghosting tophost tophost web hosting                

 

Προσοχή: Οι προσφορές ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα! Πατήστε πάνω στις εικόνες για να μεταβείτε στις πληροφορίες του κάθε πακέτου αντίστοιχα.

 

paketa web hosting tophost
Προσωπικό review


Τα πακέτα web hosting της TopHost θα καλύψουν κάθε προσωπική ή επαγγελματική ανάγκη. Από τις πιο μικρές στατικές ιστοσελίδες και blogs μέχρι μεγάλα eshop καταστήματα.


Η εταιρεία TopHost προτείνεται καθώς προσφέρει άριστο support 24 ώρες το 24ωρο και είναι δίπλα σας για κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει με την ιστοσελίδα σας.
Ο αναβαθμισμένος πίνακας ελέγχου της εταιρείας και τα άπειρα εργαλεία που έχετε στη διάθεσή σας, θα σας βοηθήσουν ώστε να φτιάξετε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν την ιστοσελίδα σας από το 0, χωρίς γνώσεις,με τον ενσωματομένο site builder.


Η εταιρεία μας φιλοξενεί περί τα 20 στατικά sites στο πρώτο πακέτο φιλοξενίας(STAR) ενώ οι υπόλοιπες ιστοσελίδες μοιράζονται μεταξύ PLANET & GALAXY. Ο λόγος που δεν αναβαθμίζουμε σε έναν dedicated server είναι οι πολύ καλές managed υπηρεσίες που προσφέρει η TOPHOST στα shared πακέτα φιλοξενίας. Κάτι που αν αναβαθμίσεις σε δικό σου σέρβερ, πρέπει να το πληρώσεις αρκετά παραπάνω(όπως σε όλες τις εταιρείες)


Τέλος, η εταιρεία φιλοξενεί όλους τους σέρβερς της πάνω στο δίκτυο GR-IX. Αυτό σημαίνει ότι απολαμβάνετε απίστευτα γρήγορες ταχύτητες για την ιστοσελίδα σας, τόσο από Ελληνικούς παρόχους όσο και από το εξωτερικό.
Αυτό σας δίνει ένα τεράστιο μπόνους και στα αποτελέσματα της Google(οργανικά αποτελέσματα rankings)
paketa web hosting tophost

 

Ανάλυση υπηρεσιών και τιμών


Τιμές TopHost : Οι τιμές της tophost για απλά shared web hosting πακέτα φιλοξενίας, ξεκινούν από μόλις 3,50€ / μήνα. Η τιμή είναι απόλυτα λογική,οικονομική και συμπίπτει(και με το παραπάνω) με τις παρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρείας.


Υπηρεσίες: Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες web hosting,reseller hosting,dedicated servers, υπηρεσίες SSL, κατοχύρωση domain, καθώς και άλλες υπηρεσίες internet.


Υποστήριξη: Έχοντας επενδύσει αρκετά χρήματα και τεχνογνωσία στο support, η TopHost προσφέρει αληθινή 24ωρη υποστήριξη με 3 τρόπους : Τηλέφωνο, emails, livechat! Η 24ωρη υποστήριξη είναι κάτι που έχουμε επαληθεύσει και εμείς οι ίδιοι. Έχουμε χρειαστεί βοήθεια για τεχνικά θέματα αργά τη νύχτα και το τμήμα υποστήριξης ήταν εκεί πρόθυμο να εξυπηρετήσει.


paketa web hosting tophost


Τι ιστοσελίδες μπορείτε να φιλοξενήσετε στα πακέτα web hosting της tophost;


Στα πακέτα της tophost μπορείτε να φιλοξενήσετε κάθε είδους ιστοσελίδα. Από μια μικρή προσωπική στατική ιστοσελίδα μέχρι το δυναμικό ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Εαν είστε εταιρεία ή ένας δραστήριος webmaster και έχετε αρκετές διαφορετικές ιστοσελίδες, μπορείτε να τις φιλοξενήσετε όλες μαζί στα μεγάλα πακέτα που προσφέρει η tophost. Σ’αυτά τα πακέτα μπορείτε να φιλοξενήσετε απεριόριστες ιστοσελίδες -δυναμικές και στατικές- και μαζί να έχετε τα emails σας καθώς και δωρεάν κατασκευαστή ιστοσελίδωνsitebuilder


Εαν έχετε κάποια απλή παρουσίαση για την εταιρεία σας ή ένα δικό σας website, που είναι απλά στατικό ή απλό δυναμικό(blog, παρουσίαση εταιρείας, απλό portal,κτλ), τότε το πρώτο πακέτο STAR με 3,50€ / μήνα θα σας καλύψει απόλυτα. Εάν οι ιστοσελίδες που διαχειρίζεστε είναι δυναμικές όπως ηλεκτρονικά καταστήματα, blogs, portals,κ.ο.κ. τότε θα πρέπει να επιλέξετε κάποιο από τα μεγαλύτερα πακέτα που προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες τόσα στις ιστοσελίδες που μπορείτε να φιλοξενήσετε όσο και στα χαρακτηριστικά τους.


Είναι Value for money;


Οι υπηρεσίες web hosting της Tophost είναι ο ορισμός του value for money. Οικονομικές και προσιτές τιμές για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Τόσο για προσωπικά websites όσο και για εταιρικά, η λύση στο Ελληνικό web hosting είναι η TopHost. Δεν είναι τυχαίο που είναι η κορυφαία Ελληνική εταιρεία και μια από τις μεγαλύτερες σε όλη την Ευρώπη. Εξυπηρείτε παραπάνω από 12.500 πελάτες και φιλοξενεί πάνω από 40.000 ιστοσελίδες.


paketa web hosting tophost


Ποια πακέτα χρησιμοποιούμε εμείς και τι σας προτείνουμε


Εμείς συνήθως χρησιμοποιούμε τα πακέτα PLANET & GALAXY καθώς διαθέτουν δυνατότητα για φιλοξενία περισσότερων ιστοσελίδων. Για να έχετε άνεση στο πακέτο φιλοξενίας σας καθώς και τη δυνατότητα να μπορέσετε να “σηκώσετε” κάποιο δυναμικό website στο μέλλον(εαν δε το θέλετε άμεσα) θα σας προτείναμε το πακέτο PLANET ή GALAXY. Στα συγκεκριμένα πακέτα έχετε τη δυνατότητα για βάσεις δεδομένων, emails, unmetered traffic & χώρο στο δίσκο(disk space) καθώς και πολλά ακόμα χαρακτηριστικά(δείτε αναλυτικά).

Εαν έχετε αρκετές ιστοσελίδες να φιλοξενήσετε, επιλέξετε το GALAXY πακέτο. Με έναν πίνακα ελέγχου μπορείτε να έχετε συγκεντρωμένες όλες τις ιστοσελίδες σας – προσωπικές ή πελατών – και να κερδίζετε χρόνο από τη διαχείριση καθώς και χρήμα σε περιττά πακέτα web hosting. Αυτή είναι μια τακτική που κάνουμε κι εμείς οι ίδιοι για να διαχειριστούμε τα αρκετά websites – προσωπικά και πελατών.


Extra tip: Με τον ενσωματωμένο κατασκευαστή ιστοσελίδων(sitebuilder – πρόγραμμα για δωρεάν ιστοσελίδα) θα μπορέσετε να φτιάξετε τη δική σας ΔΩΡΕΑΝ ιστοσελίδα μέσα σε 10′ , χωρίς γνώσεις προγραμματισμού!


paketa web hosting tophost