wordpress-logo-stacked-rgbΓιατί να επιλέξετε το WordPress ως πλατφόρμα για την ιστοσελίδα σας
 
Όταν έχει έρθει η ώρα για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, σίγουρα θα αναρωτηθήκατε από που να αρχίσετε και πως. Ίσως ανήκετε σε 2 απ’αυτές τις περιπτώσεις ιδιοκτητών επιχειρήσεων:
 
1) Γνωρίζετε ότι η επιχείρησή σας χρειάζεται μια ιστοσελίδα και μια προβολή στο διαδίκτυο, όμως δεν έχετε τον χρόνο ή τους πόρους για την δημιουργία της
 
ή
 
2) Έχετε μια ιστοσελίδα, ένα demo, μια παρουσίαση αλλά δεν είναι αυτό που έχετε στο μυαλό σας ή αυτό που σκεφτόσασταν πριν ξεκινήσετε την κατασκευή.
Εαν ανήκετε σε κάποια από τις 2 παραπάνω περιπτώσεις, τότε το wordpress σίγουρα θα σας λύσει τα χέρια!
 
Το WordPress είναι μια php εφαρμογή – έγινε ιδιαίτερα δημοφιλή πριν χρόνια όταν αποτέλεσε μια από τις πρώτες πλατφόρμες για blogging. Πλέον, με τις συνεχείς αναβαθμίσεις και την πλήρη υποστήριξη από μια τεράστια ομάδα developer με templates,plugins,κτλ, στο wordpress στηρίζονται μερικές από τις πιο επιτυχημένες ιστοσελίδες – και δεν μιλάμε για blogging site..
 
Το WordPress είναι απλό στην εγκατάσταση – το κάνετε αυτόματα εγκατάσταση μέσα από τον πίνακα ελέγχου και τρέχει μέσα σε δευτερόλεπτα. Για να το χρησιμοποιήσετε, αρκεί να ορίσετε την διεύθυνση που θέλετε να εμφανίζετε, τον τίτλο της ιστοσελίδας σας, την περιγραφή και ακόμα 2-3 απλές ρυθμίσεις. Έτσι, μέσα σε μερικά λεπτά έχετε έτοιμη την δική σας προσωπική ιστοσελίδα.
 
Για να ξεκινήσετε με το WordPress, θα πρέπει φυσικά να έχετε ένα web hosting πακέτο φιλοξενίας από κάποια εταιρεία που υποστηρίζει 100% το συγκεκριμένο λογισμικό και μπορεί να παρέχει υποστήριξη ανά πάσα ώρα και στιγμή – μια τέτοια εταιρεία είναι η Ελληνική TopHost
 
Το WordPress είναι το κατάλληλο εργαλείο για να εκκινήσετε την διαδικτυακή σας παρουσία. Μικρομεσαίες αλλά και μεγάλες εταιρείες το προτιμάνε λόγω της ευκολίας στην ανανέωση του περιεχομένου,το εύκολο στήσιμο, την αμεσότητα και την πληθώρα επιλογών που έχουν για plugins,templates,κτλ. Το WordPress υποστηρίζεται από μια κοινότητα χιλιάδων προγραμματιστών.
 
Το WordPress έχει εξελιχθεί σε ένα ολοκληρωμένο CMS – σύστημα διαχείρισης περιεχομένου – με πλήρη χαρακτηριστικά, ξεφεύγοντας από την απλή blogging πλατφόρμα.
Στην κοινότητα του WordPress θα βρείτε πολλά έτοιμα, δωρεάν, templates που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα με 1 κλικ για την δική σας ιστοσελίδα. Templates που έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες και τα διαθέτουν δωρεάν. Έτσι και θα γλιτώσετε χρήματα για το design της ιστοσελίδας σας αλλά και μπορείτε να συγκρίνετε πιο template σας ταιριάζει περισσότερο. Εύκολα και γρήγορα μπορείτε ανά πάσα ώρα και στιγμή να αλλάξετε το template, χωρίς να χάσετε περιεχόμενο,κείμενα,κτλ. Έτσι έχετε μια επαγγελματική ιστοσελίδα, χωρίς το κόστος του web design.
 
Ό,τι ανάγκη και να έχετε για εξτρά πράγματα, όπως φόρμες επικοινωνίας, Gallery με φωτογραφίες προϊόντων, ακόμα και eShop, υπάρχουν διαθέσιμα plugins για άμεση χρήση και εγκατάσταση με 1 κλικ online.
 
Το WordPress είναι επίσης ένα πολύ φιλικό CMS ως προς το SEO – έτσι οι ιστοσελίδες σας θα τυγχαίνουν καλύτερης αντιμετώπισης στο Google έναντι άλλων κλασσικών ιστοσελίδων.
 
Για οτιδήποτε πρόβλημα και εαν συναντήσετε, υπάρχει ένα τεράστιο community που θα σας βοηθήσει αφιλοκερδώς να λύσετε ό,τι δυσκολία αντιμετωπίσετε. Επίσης και ο πάροχός σας θα σας εξυπηρετήσει σε ό,τι χρειαστείτε.
 

Το καλύτερο wordpress hosting, στην TOPHOST!