Το παρακάτω review στέλνετε από πελάτη και ουδεμία ευθύνη αναλαμβάνουμε για το περιεχόμενό του.

Κριτική εταιρείας: TopHost


Καλησπέρα σας,

Σας αποστέλλω το παρακάτω review για την ιστοσελίδα μου.

Φιλοξενώ εδώ και 3 χρόνια το site μου στα πακέτα της tophost. Κατά τη διάρκεια αυτή, έχω τόσο θετικές εμπειρίες – οι περισσότερες – όσο και μερικές αρνητικές. Σκοπός μου είναι να μεταφέρω αυτές τις εμπειρίες και στους επόμενους μελλοντικούς πελάτες έτσι ώστε να κάνουν μια σίγουρη και σωστή επιλογή.

Θετικά:

Η tophost προσφέρει άριστο, σχεδόν 24ωρο, support. Είναι πρόθυμοι να απαντήσουνε σε κάθε ερώτημα, να σου εξηγήσουν το κάθε τι. Είχα κάποια μικροπροβλήματα – από δικά μου λάθη – και μου τα διορθώσανε όλα, χωρίς κάποια χρηματική επιβάρυνση.

Η ταχύτητα του site μου είναι άκρως ικανοποιητική. Μερικές φορές αργεί μερικά ms παραπάνω, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι πλήρως ευχαριστημένος. Δεν αντιμετώπισα κάποιο ιδιαίτερο downtime και ακόμα και σε περιόδους αναβαθμίσεων, μας ενημέρωναν ημέρες πριν. Δεν είχα ποτέ κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με την ταχύτητα ή την αξιοπιστία των σέρβερ. Όλα ήταν άριστα.

Οι τιμές για τις υπηρεσίες της tophost είναι πολύ καλό value for money. Δεν είναι οι απολύτως χαμηλές ούτε όμως και οι εξίσου υψηλές. Είναι όσο πρέπει να είναι για μια ποιοτική υπηρεσία web hosting.

Πάμε στα αρνητικά τώρα

Ο πίνακας ελέγχου που διαθέτει η tophost είναι από τους κορυφαίους παγκοσμίως. Κανένας δεν διαφωνεί. Όμως, συνηθισμένος στο cPanel, μου φάνηκε λίγο περίεργος στην αρχή. Μετά από περίπου 10-15 ημέρες χρήσης το συνήθισα και το βρήκα ίσως λίγο καλύτερο από το cpanel με περισσότερες λειτουργίες!

Δεν παρέχεται τηλεφωνική υποστήριξη το βράδυ. Οκ, καμία Ελληνική εταιρεία δεν προσφέρει τηλεφωνική υποστήριξη τις βραδυνές ώρες, όμως το αναφέρω.. Παρ’όλα αυτά έχω λάβει απαντητικό email στο ticket που άνοιξα στην 1 το βράδυ, δίχως να περιμένω το άλλο πρωινό.


Το παραπάνω ανήκει σε review πελάτη, με επιβεβαιωμένο domain. Ξαναγράφτηκε από την συντακτική μας όμαδα για να είναι αρμονικά γραμμένο.

 

Παρακαλούμε στείλτε και τα δικά σας reviews, για οποιαδήποτε Ελληνική ή ξένη εταιρεία, στο info@webhostinggreece.gr ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Εαν θέλετε να δείτε τα πακέτα και τις τιμές της TopHost ή την προσωπική μας αξιολόγηση, δείτε την σελίδα της tophost εδώ ή επισκεφθείτε κατευθείαν την σελίδα της.

WebHostingGreece – Web hosting reviews.

Αν σας άρεσε, κοινοποιήστε!