web hosting τιμες
 

Web hosting τιμές – Φιλοξενία ιστοσελίδων κόστος
 

Αρκετοί επισκέπτες έρχονται και μας ρωτάνε «ποιο είναι το κόστος φιλοξενίας ιστοσελίδων», απευθείας, χωρίς να θέλουν να μάθουν τίποτα άλλο για τις υπηρεσίες, τις υποδομές, την υποστήριξη, κ.ο.κ.
 

Όμως οι υπηρεσίες web hosting δεν είναι έτσι – όπως αρκετά πράγματα, έτσι και η επιλογή παρόχου φιλοξενίας ιστοσελίδων, δεν βασίζεται μόνο και αποκλειστικά στο κριτήριο της τιμής. Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή και φυσικά την επιλογή μιας εταιρείας.
 

Φιλοξενία ιστοσελίδων τιμές

 

Οι τιμές στα πακέτα web hosting ξεκινάνε αρκετά χαμηλά – δεδομένου της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Ειδικά το Ελληνικό web hosting ξεκινάει από μόλις 1.90€(πακέτα Tophost) στο αρχικό πακέτο. Για ένα αξιοπρεπές πακέτο με υποστήριξη δυναμικών ιστοσελίδων, βάσεις δεδομένων mysql καθώς και κατασκευαστή ιστοσελίδων Sitebuilder, το κόστος web hosting είναι μόλις 70€ / χρόνο(πακέτο economy).
 

Όπως καταλαβαίνετε, το κόστος web hosting δεν είναι καθόλου υψηλό, ειδικά όταν συνδυάζετε και με ποιοτικές υπηρεσίες hosting.
 

Ελληνικό web hosting

 

Ένας μεγάλος παράγοντας που επηρεάζει τις τιμές στο web hosting είναι η τοποθεσία τόσο της εταιρείας ως φυσική έδρα αλλά και των διακομιστών-servers της. Εάν οι servers της εταιρείας που θα σας φιλοξενήσει βρίσκονται στην Ελλάδα και το target group σας είναι επίσης από την χώρα μας, τότε θα έχετε εκπληκτικές ταχύτητες στο σερβίρισμα των ιστοσελίδων. Εν αντιθέση, εάν προτιμήσετε κάποιον ξένο provider, π.χ. Αμερικάνικο hosting, τότε θα έχετε μεγαλύτερες ταχύτητες και πιο αργό loading στις ιστοσελίδες σας. Το Ελληνικό web hosting έχει μόνο πλεονεκτήματα να σας προσφέρει, οπότε είναι και η μόνο επιλογή που θα κοιτάξετε.
 

Το καλύτερο web hosting

 

Το καλύτερο web hosting στην Ελλάδα το προσφέρει με διαφορά η TopHost. Πρόκειται για τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων και αυτός είναι ο λόγος που την έχουμε επιλέξει και φιλοξενούμε παραπάνω από 120 ιστοσελίδες προσωπικές, επαγγελματικές και συνεργατών-πελατών. Στα –πολλά- χρόνια συνεργασίας ουδέποτε είχαμε κάποιο σοβαρό πρόβλημα με τους servers. Τα μικρά αιτήματα υποστήριξης λύνονταν όλα μέσα σε λίγα λεπτά από την καταπληκτική υποστήριξη της εταιρείας.
 
Οι τιμές είναι απόλυτα λογικές καθώς με 70€ περίπου τον χρόνο μπορείτε να φιλοξενήσετε την ιστοσελίδα σας στην καλύτερη εταιρεία hosting και να έχετε και δωρεάν domain name!