2 λάθη για να αποφύγετε κατά την αγορά web hosting

Όταν είστε σε θέση να αγοράσετε το πακέτο φιλοξενίας που έχετε επιλέξει, ώστε να ανεβάσετε την δική σας προσωπική ή εταιρική ιστοσελίδα, θα πρέπει να λάβετε υπ’οψιν αρκετούς παράγοντες πριν την αγορά του πακέτου σας. Εαν διαβάσετε το WebHostingGreece.gr θα δείτε αρκετούς οδηγούς που θα σας βοηθήσουν στην συγκεκριμένη απόφαση.

Παρακάτω σας αναφέρουμε 2 συχνά λάθη που κάνουν οι πελάτες πριν την αγορά τους και σας προτείνουμε να τα αποφύγετε!

Διαβάστε τους όρους χρήσης

Κάθε εταιρεία έχει τους δικούς της όρους χρήσης για τα πακέτα web hosting. Διαβάστε προσεκτικά και αναλυτικά αυτούς τους όρους πριν τους αποδεχθείτε και προβείτε στην αγορά. Οι περισσότεροι πελάτες – σε όλες τις αγορές και όχι μόνο σε υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων – δεν διαβάζουν τους όρους χρήσης των εταιρειών και μετά έχουν παράλογες απαιτήσεις.

Φθηνά ή ακόμα και δωρεάν πακέτα φιλοξενίας

Έχει αποδειχθεί ότι το φθηνό (ή και το δωρεάν ακόμα) το πληρώνεις στο τέλος διπλό και τριπλό. Το ίδιο ισχύει και στο web hosting. Τα φθηνά πακέτα φιλοξενίας αλλά πόσο μάλλον και τα δωρεάν, θα σας αποφέρουν εκνευρισμό και νεύρα καθώς τις περισσότερες φορές η ιστοσελίδα σας θα είναι down με αποτέλεσμα να χάνετε το κουράγιο σας. Προτιμήστε αξιόπιστες εταιρείες με οικονομικά πακέτα φιλοξενίας. Ένα καλό πακέτο web hosting για μια ιστοσελίδα μικρής και μεσαίας κίνησης δεν θα έχει έξοδα πάνω από 10€ / μήνα. Και μιλάμε για την ιστοσελίδα σας – την ιστοσελίδα που θα παράγει χρήματα για εσάς!

Διαβάστε στο WebHostingGreece όλους τους οδηγούς και χρήσιμα άρθρα πριν την επιλογή του web hosting πακέτου σας.

Αν σας άρεσε, κοινοποιήστε!