7 χαρακτηριστικά που θα πρέπει να προσέξτε σε μια εταιρεία

Με τόσες πολλές εταιρείες web hosting στο διαδίκτυο, σας είναι λίγο δύσκολο να επιλέξτε με ποιά θα συνεργαστείτε. Εαν ψάχνετε μια εταιρεία όπου θα ανεβάσετε την επιχειρηματική σας σελίδα, τότε η επιλογή σας θα πρέπει να είναι άριστη και με όσο το δυνατόν μικρότερο ρίσκο. Όλες οι εταιρείες που φιλοξενούνται στο WebHostingGreece είναι επιλεγμένες, με άριστες υπηρεσίες web hosting.

Παρακάτω αναφέρονται 7 χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξετε, πριν την αγορά σας.

Site Builder

Βεβαιωθείτε ότι ο πάροχός σας υποστηρίζει το sitebuilder μέσα στο πακέτο σας. Με τον κατασκευαστή ιστοσελίδων μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα την δική σας ιστοσελίδα δίχως κόστος και γνώσεις. Με απλά βήματα και με την καθοδήγηση οδηγού φτιάχνετε την σελίδα σας.

Πίνακας ελέγχου

Ο πίνακας ελέγχου προσφέρει έλεγχο σε όλες τις λειτουργίες του πακέτου σας. Όλες οι λειτουργίες που θα χρειαστείτε γίνονται online με το πάτημα ενός κουμπιού. Δημιουργία emails, δημιουργία addon domains, filemanager, εγκατάσταση wordpress κ.ο.κ.

Στατιστικά ιστοσελίδας

Καλό το Google analytics αλλά τα σταστιστικά που προσφέρει η κάθε εταιρεία, μπορούν να δουλέψουν κι αυτά πολύ καλά!

Ηλεκτρονικό εμπόριο

Βεβαιωθείτε ότι ο πάροχος web hosting που επιλέξατε διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία για την ηλεκτρονική παρουσίαση του καταστήματός σας. Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι απαραίτητο σε κάθε εταιρεία πλέον.

Διαφήμιση – credits

Άλλο ένα μεγάλο προνόμιο που προσφέρουν οι εταιρείες, είναι να δίνουν στους πελάτες τους δωρεάν χρήματα σε πίστωση για διαφήμιση σε Google adwords, Facebook,κτλ. Αξιοποιήστε αυτά τα χρήματα και διαφημίστε εντελώς δωρεάν την ιστοσελίδα σας!

Απεριόριστα emails

Προσέξτε η εταιρεία που θα συνεργαστείτε να σας παρέχει απεριόριστα emails. Παλιά αρκετές εταιρείες περιόριζαν τον αριθμό των λογαριασμών emails που μπορείτε να έχετε(για να αναβαθμίζετε σε μεγαλύτερα πακέτα). Πλέον οι περισσότερες εταιρείες παρέχουν απεριόριστα emails με μόνο περιορισμό το χώρο στο δίσκο(disk space)

Τεχνική υποστήριξη 24/7

Η τεχνική υποστήριξη διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο είναι ίσως το σημαντικότερο κριτήριο στην επιλογή του παρόχου σας. Όταν γνωρίζετε ότι ένας τεχνικός βρίσκεται δίπλα σας 24/7 είστε σίγουρος ότι ό,τι πρόβλημα και να προκύψει, κάποιος θα βρεθεί να το επιλύσει.

 

Όλες οι εταιρείες web hosting που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μας, καλύπτουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά!

Αν σας άρεσε, κοινοποιήστε!