Αν ασχολείστε από παλιά με το διαδίκτυο για το web hosting, θα γνωρίζετε ότι οι Ελληνικές εταιρείες είχαν μείνει λίγο πίσω τα προηγούμενα χρόνια. Όμως, με τον καιρό και την πρόοδο της τεχνολογίας στη χώρα μας, αυτό έχει ξεπεραστεί και αρκετές Ελληνικές εταιρείες hosting είναι από τις πλέον πρωτοπόρες στο χώρο τους, σε ολόκληρη την Ευρώπη!
 

Παρακάτω σας αναλύουμε 6 –σοβαρούς- λόγους να επιλέξετε μια Ελληνική εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων απ΄ότι μια αντίστοιχη ξένη.

 

  • Γλώσσα – συννενόηση

 

Όσα καλά Αγγλικά και να μιλάτε, η συνεννόηση που θα έχετε στη μητρική σας γλώσσα με τον τεχνικό, θα είναι πάντα σε υψηλότερο επίπεδο. Πολύ πιο εύκολα θα μπορέσετε να εξηγήσετε το πρόβλημά σας και σίγουρα θα καταλάβετε αμέσως τη λύση του δίχως να χρειάζεται να μεταφράζετε. Σκεφτείτε επίσης ότι πολλές ξένες εταιρείες κάνουν outsource το support τους και συνήθως δουλεύουν Ινδοί, Ιρανοί κτλ στις θέσεις υποστήριξης. Ενώ μπορούν να κατέχουν πολύ καλά το θέμα της υποστήριξης, αντίθετα στην συνεννόηση πολλές φορές υπάρχει πρόβλημα. Πόσο μάλλον εάν χρειαστείτε να συνομίλησετε στο τηλέφωνο.
 

  • Ελληνική ip

 

Εάν η Ελληνική εταιρεία πάροχος που θα επιλέξετε έχει σέρβερς στην Ελλάδα, τότε κερδίζετε αμέσως λόγω της Ελληνικής του ip. Μια ιστοσελίδα που φιλοξενείτε σε Ελληνικό διακομιστή, αποκτάει αμέσως μεγαλύτερη ταχύτητα φόρτωσης για τους επισκέπτες από την ίδια χώρα καθώς και καλύτερη κατάταξη στο Google για τα τοπικά αποτελέσματα!
 

  • Πολύ καλό δίκτυο

 

Έχουν περάσει τα χρόνια που η Ελλάδα δεν είχε καλές γραμμές και διασυνδέσεις με το εξωτερικό. Πλέον και με την αυξανόμενη τάση των ιδιόκτητων datacenter, η χώρα μας έχει πολύ μεγάλη διασύνδεση με τους παρόχους εξωτερικού. Έτσι επιτυγχάνονται μεγάλες ταχύτητες σύνδεσης προς όλους τους ISP.
 

  • Πληθώρα και καινοτομία υπηρεσιών

 

Οι Ελληνικές εταιρείες web hosting καινοτομούν και προσφέρουν συνεχώς νέα πράγματα και υπηρεσίες. Με εξέχουσα την TopHost, την νο1 εταιρεία για υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων στη χώρα μας, οι καινοτόμες υπηρεσίες hosting εξάγονται σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Έτσι σε αρκετούς ελληνικούς παρόχους θα βρείτε καινοτόμες υπηρεσίες και λύσεις για όλες σας τις ανάγκες.
 

  • Ταχύτητα φόρτωσης των ιστοσελίδων

 

Όπως αναφέρθηκε και στο νο2, μια εταιρεία που διαθέτει διακομιστές στην Ελλάδα, τότε έχει να σας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Ένα από αυτά είναι και η καταπληκτική ταχύτητα φόρτωσης που θα έχει η ιστοσελίδα σας, από τους επισκέπτες. Είτε αυτοί βρίσκονται στην Ελλάδα και συνδέονται απευθείας είτε στην Ευρώπη, η ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας σας, θα είναι άμεση!
 

  • Στηρίζουμε τις Ελληνικές επιχειρήσεις

 

Τελευταίο αλλά ίσως πιο σημαντικό: Αγοράζοντας web hosting από τις ποιοτικές Ελληνικές εταιρείες, στηρίζουμε την Ελληνική οικονομία σε έναν κλάδο με ιδιαίτερη άνθηση και σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα. Οι εταιρείες υπηρεσιών διαδικτύου της Ελληνικής επικράτειας είναι από τις πλέον καινοτόμες και ποιοτικές του χώρου.

 

Εσείς θα επιλέξετε μια ποιοτική Ελληνική εταιρεία web hosting όπως την TopHost ή θα προτιμήσετε κάποιον ξένο πάροχο; 

Αν σας άρεσε, κοινοποιήστε!