Τα πακέτα μεταπωλητών hosting – reseller web hosting – είναι τα ειδικά πακέτα φιλοξενίας, που έχετε τη δυνατότητα να πουλάτε εσείς οι ίδιοι υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, σε δικούς σας πελάτες! Οι υπηρεσίες reseller hosting παρέχονται με ειδικό λογισμικό το οποίο σας επιτρέπει να χωρίζετε και να μοιράζετε τους πόρους σας, σε υπό λογαριασμούς, ανάλογα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που εσείς θέλετε.

 

Για παράδειγμα εάν έχετε ένα πακέτο reseller hosting με 50GB χώρο στο δίσκο και 500GB traffic(πακέτο Standard) τότε αυτό μπορείτε να το μοιράσετε όπως θέλετε σε αμέτρητους λογαριασμούς. Μπορείτε για παράδειγμα να φτιάξετε 100 λογαριασμούς με 500mbyte diskspace o καθένας και 5Gb traffic ή να φτιάξετε 10 λογαριασμούς με 5GB χώρο στο δίσκο και 50GB traffic.

 

Τα πακέτα μεταπωλητών της TOPHOST σας παρέχουν επίσης την υπηρεσία whitelabel – αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία πάροχος δε φαίνεται πουθενά στον πελάτη σας και φαίνεστε αποκλειστικά εσείς. Αυτό έχει μεγάλη σημασία για την εταιρική σας παρουσία καθώς ο πελάτης δε γνωρίζει ότι είστε reseller αλλά μια κανονική εταιρεία web hosting!

 

Τι κοστίζει το reseller hosting και ποια τα έξοδά του;

 

Τα πακέτα reseller hosting κοστίζουν ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που θα διαλέξετε. Το αρχικό πακέτο standard ξεκινάει από 25€ / μήνα και σας παρέχει όλα τα βασικά εφόδια για να ξεκινήσετε τη δική σας online εταιρεία στο διαδίκτυο, με την εγγύηση της TOPHOST. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φροντίσετε για το marketing της εταιρείας και να φέρετε πελάτες στα δικά σας πακέτα! Όλα τα τεχνικά θέματα καθώς και θέματα των servers και του datacenter, είναι αποκλειστική ευθύνη της εταιρείας – παρόχου.

 

Κέρδη από τα πακέτα μεταπωλητών

 

Το κέρδος σας εξαρτάται καθαρά από τις ικανότητές σας να πουλήσετε υπηρεσίες hosting. Το δικό σας κόστος για το πακέτο reseller ξεκινάει από 25€ – ένα πακέτο που θα σας καλύψει απόλυτα στο ξεκίνημά σας. Από κει και έπειτα μπορείτε να επενδύσετε σε ένα ωραίο ERP πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει στη διαχείριση των πελατών καθώς και στην παροχή υποστήριξης προς αυτούς, μέσα από μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα.

Οι άδειες σχετικά με τον πίνακα ελέγχου τόσο τον δικό σας ως master όσο και των πελατών, είναι πληρωμένες μέσα στο κόστος του reseller πακέτου σας!

 

Όπως καταλαβαίνετε, τα κέρδη σας από τις υπηρεσίες reseller hosting μπορούν να είναι αρκετά υψηλά – φτάνει να έχετε καλές αποδόσεις στις πωλήσεις προς τους πελάτες σας και να προσφέρετε ένα καλό επίπεδο υποστήριξης και υπηρεσιών.

 

Μπορείτε να δείτε τα πλήρη πακέτα reseller hosting που προτείνουμε, ύστερα από δική μας δοκιμή για αρκετούς μήνες, σ’αυτήν την ιστοσελίδα.

Εάν έχετε απορίες σχετικά με το reseller hosting, τα κόστη καθώς και τα πιθανά κέρδη, γράψτε μας στα σχόλια ώστε να σας βοηθήσουμε!