6 χαρακτηριστικά που μια καλή εταιρεία web hosting πρέπει να διαθέτει


 

Κάθε νέα ιστοσελίδα ξεκινάει με μια νέα ιδέα. Μια ιστοσελίδα που μπορεί να γίνει είτε παράδεισος είτε εφιάλτης, ανάλογα την επιλογή που θα κάνετε στο web hosting σας. Μια εταιρεία hosting μπορεί να σας λύσει τα χέρια και να σας προσφέρει όλες τις λύσεις που επιθυμείτε ή, από την άλλη, να σας «παγιδεύσει» και να δυσκολέψει όσο πάει, τη δουλειά σας.
 

Σαν νέος webmaster θα πρέπει να ξεχωρίζετε μια καλή και επαγγελματική εταιρεία hosting, από μια κατώτερη που δε θα ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις σας.
 

Η επιλογή στα πακέτα web hosting θα πρέπει να γίνει βάση των αναγκών σας αλλά και βάση κάποιων στάνταρ χαρακτηριστικών που θα πρέπει να έχει η εταιρεία φιλοξενίας που θα επιλέξετε.
 

Πάμε να δούμε μαζί 6 από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει οπωσδήποτε μια καλή εταιρεία web hosting
 

Επώνυμος και εύκολος online πίνακας ελέγχου
 

Η εταιρεία πάροχος θα πρέπει να σας τροφοδοτήσει με έναν εύκολο και online πίνακα ελέγχου διαχείρισης. Μέσα από εκεί θα μπορείτε να διαχειρίζεστε τα emails σας, να ελέγχετε τα αρχεία, τους φακέλους τα domains και τις εφαρμογές σας. Ο πίνακας ελέγχου θα πρέπει να είναι εύκολος και προσβάσιμος από κάθε συσκευή όπως κινητό, tablet,υπολογιστής,κτλ.
 

Ένας επώνυμος πίνακας ελέγχου σας γλυτώνει αρκετά προβλήματα καθώς έχει λιγότερα bugs και ελάχιστα κενά ασφαλείας.
 

Κάθε εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της και θεωρείται «επαγγελματική», θα πρέπει να σας παρέχει ΔΩΡΕΑΝ κάποιον επώνυμο και εύχρηστο πίνακα διαχείρισης, όπως το PLESK.
 

Προσθήκη εξτρά domains
 

Το να σας αφήνει ο webhost σας να φιλοξενήσετε παραπάνω από 1 domain, στον ίδιο λογαριασμό, σίγουρα είναι ένα από τα πιο θετικά χαρακτηριστικά. Σκεφτείτε πως αν τώρα ξεκινάτε με μια ιστοσελίδα, στο μέλλον μπορεί να θέλετε να φτιάξετε και μια δεύτερη. Γιατί να πληρώσετε ένα εξτρά πακέτο; Αν ο πάροχός σας, σας δίνει δυνατότητα για addon domains, τότε μπορείτε εντελώς δωρεάν να φιλοξενήσετε παραπάνω από 1 site!
 

Online sitebuilder
 

Έχετε σκεφθεί πόσο εύκολο και τέλειο θα ήταν να φτιάχνατε τη δική σας ιστοσελίδα, online, δίχως καμία γνώση προγραμματισμού; Με μόνο γνώση υπολογιστή και ίντερνετ, θα μπορούσατε να φτιάξετε το δικό σας site μέσα σε ελάχιστο χρόνο! Πως; Μα φυσικά με τους online κατασκευαστές ιστοσελίδων! Αν η εταιρεία web hosting που επιλέξατε σας τον παρέχει, τότε θα τον βρείτε μέσα στον πίνακα ελέγχου. Από εκεί, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα μπορείτε να έχετε online τη δική σας ιστοσελίδα!
 

Η εταιρεία TOPHOST παρέχει ΔΩΡΕΑΝ κατασκευαστή ιστοσελίδων σε όλα τα πακέτα web hosting!
 

Υποστήριξη για php scripts
 

Έχετε κάνει τα όνειρά σας για να δημιουργήσετε ένα blog και ξαφνικά βλέπετε ότι ο πάροχός σας δεν υποστηρίζει εφαρμογές php;
 

Απαράδεκτο, αλλά θα έπρεπε να το δείτε εξ’αρχής! Εν έτη 2018 υπάρχουν εταιρείες που είτε δεν υποστηρίζουν php είτε υποστηρίζουν μόνο στα μεγαλύτερα πακέτα που προσφέρουν! Αν μια εταιρεία δεν υποστηρίζει php εφαρμογές, αυτό σημαίνει ότι δε μπορείτε να έχετε κανένα δυναμικό πρόγραμμα cms ή blogs όπως wordpress,joomla,κτλ.
 

Online υποστήριξη
 

Οι εταιρείες που προσφέρουν online υποστήριξη μέσω livechat έχουν στο σύνολό τους καλύτερες υπηρεσίες. Αυτές οι εταιρείες είναι διαθέσιμες για πάνω από 12 ώρες / ημέρα και ο τρόπος υποστήριξης είναι άμεσος, δίχως χρονοτριβές.
 

Εμπιστευτείτε μια εταιρεία που προσφέρει γραπτή συνομιλία μέσω livechat, διαθέσιμη για παραπάνω από 12 ώρες την ημέρα!

Εγκεκριμένος καταχωρητής από την ΕΕΤΤ
 

Τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο! Πριν εμπιστευτείτε μια Ελληνική εταιρεία hosting, ελέγξτε αν είναι πιστοποιημένος καταχωρητής από την ΕΕΤΤ. Εάν δεν είναι, τότε τα domains που θα καταχωρήσετε (αφορά τα .gr) θα έχουν το ρίσκο να αφεθούν στη τύχη τους!
 

Μια εταιρεία που είναι δηλωμένο στο μητρώο καταχωρητών της ΕΕΤΤ, έχει πολύ λιγότερες πιθανότητες να κλείσει μέσα σε μια νύχτα και να βρεθείτε σε δυσάρεστες καταστάσεις.
 

Για όλα τα παραπάνω, εμείς στο WebHostingGreece σας προτείνουμε την εταιρεία TOPHOST για όλες τις web hosting ανάγκες σας. Μια εταιρεία με προσήλωση στον πελάτη και αφοσιωμένη στο web hosting & τις υπηρεσίες ίντερνετ.
 

-> Δείτε τα πακέτα της TOPHOST ΕΔΩ <-
 

Αν σας άρεσε, κοινοποιήστε!