Εδώ και λίγες ημέρες, στην ιστοσελίδα μας υπάρχουν τα ειδικά πακέτα cdn web hosting. Τι είναι όμως αυτά τα πακέτα hosting και γιατί διαφέρουν από τα υπόλοιπα;
 
Το cdn hosting είναι ένα είδους cloud hosting όπου τα δυναμικά αρχεία της ιστοσελίδας σας γίνονται cache και διαμοιράζονται σε διαφορετικούς σέρβερς, σε διάφορα σημεία της γης. Έτσι , όταν ένας επισκέπτης μπαίνει στην ιστοσελίδα σας, αυτή φορτώνει από τον σέρβερ που βρίσκεται πιο κοντά στον επισκέπτη με βάση την ip του. Τα αρχεία σας όλα είναι στατικά και έτσι γίνεται άμεσα το “σερβίρισμα” στον υπολογιστή του επισκέπτη.
 
Τι κερδίζουμε με το cdn hosting
 
Τα πλεονεκτήματα με το cdn web hosting είναι τεράστια. Η εκπληκτική ταχύτητα που φορτώνει η ιστοσελίδα σας καθώς και η σχεδόν 100% διαθεσιμότητα είναι μόνο μερικά απ’αυτά. Πλέον δεν απαιτούνται custom cluster λύσεις για να έχετε 100% uptime – με το cdn hosting η ιστοσελίδα σας βρίσκεται σε 4-5 διαφορετικούς σέρβερς(ανάλογα πόσους έχει στο δίκτυο η εταιρεία πάροχος) σε διάφορες τοποθεσίες πάνω στη γη.
 
Συνοπτικά, τα οφέλη από τη χρήση του cdn web hosting συνοψίζονται σε:  

  • Μεγαλύτερες ταχύτητες φόρτωσης της ιστοσελίδας σας
  • Μεγαλύτερο uptime – κοντά στο 100%
  • Περισσότερα conversions στις πωλήσεις σας λόγω γρήγορης ταχύτητας
  • Καλύτερα αποτελέσματα στο google λόγω υψηλής ταχύτητας φόρτωσης

 
Τιμές cdn hosting
 
Οι τιμές στα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων με την τεχνολογία cdn είναι λίγο πιο υψηλές απ’ οτι τα αντίστοιχα παραδοσιακά πακέτα web hosting. Η εταιρεία Tophost, η νο1 εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει cdn πακέτα hosting, ξεκινάει τα πακέτα από τιμή μόλις 61,10€ / έτος (τιμή σε προσφορά – δείτε εδώ). Ανάλογα τα χαρακτηριστικά που θέλετε όπως bandwidth, disk space, κ.α., θα επιλέξετε το κατάλληλο πακέτο φιλοξενίας cdn που σας ταιριάζει.
 
Γιατί να επιλέξετε την TopHost για τα πακέτα cdn
 
Η Tophost είναι η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία web hosting με τεράστια εμπειρία στο χώρο. Πλέον, με τις καινούργιες υπηρεσίες cdn προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα που καλύπτει κάθε ανάγκη στο χώρο. Με εξειδικευμένη 24ωρη υποστήριξη, πλήρη υποστήριξη http/2, Ελληνικό pop αλλά και σέρβερς σε Ασία-Ευρώπη-Αμερική είναι η νο1 επιλογή για πακέτα cdn hosting.
 
Δείτε εδώ αναλυτικά τα πακέτα CDN Hosting
 

Αν σας άρεσε, κοινοποιήστε!