Το reseller hosting είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και απαιτεί μεγάλη προσπάθεια από εσάς, έτσι ώστε να αποκτήσετε πελάτες και να τους κρατήσετε ευχαριστημένους με τις υπηρεσίες σας.

 

Για να γίνει αυτό, πέρα από την καλή επικοινωνία και υποστήριξη που πρέπει να παρέχετε, θα πρέπει να έχετε μια καλή εταιρεία από πίσω έτσι ώστε να σας υποστηρίζει διαρκώς και να σας παρέχει ό,τι πιο σύγχρονο στα προγράμματα και στα εργαλεία του web hosting.

 

Παρέχοντας σημαντικά και ποιοτικά εργαλεία στους πελάτες σας, τους κρατάτε «δεμένους» με τις υπηρεσίες σας και τους κάνετε να γίνουν πιστοί στην εταιρεία σας.

 

Πάμε να δούμε όμως τα 3 σημαντικά εργαλεία και προγράμματα που πρέπει να παρέχετε στους πελάτες σας.

 

Κατασκευαστής ιστοσελίδων – sitebuilder

 

Το sitebuilder είναι ένα online πρόγραμμα όπου δίνει τη δυνατότητα ένας απλός χρήστης να φτιάξει τη δική του ιστοσελίδα online, μέσα σε λίγα λεπτά. Με έναν οδηγό βήμα-βήμα μπορεί να δημιουργήσει τις δικές του υπό-σελίδες, να προσθέσει blog ή forum, gallery με φωτογραφίες,κ.α.

 

Ο κατασκευαστής ιστοσελίδων λύνει τα χέρια σε αρκετούς νέους webmasters καθώς από την μια δεν ξοδεύουν χρήματα για την κατασκευή της ιστοσελίδας τους σε κάποια εταιρεία web design και από την άλλη δεν μπλέκουν κατευθείαν στα βαθιά με την κατασκευή ιστοσελίδας μόνοι τους.

 

Οι περισσότερες εταιρείες χρεώνουν εξτρά τον sitebuilder τόσο για τους resellers όσο και για τους τελικούς πελάτες web hosting.

 

Η εταιρεία TOPHOST παρέχει δωρεάν τον κατασκευαστή ιστοσελίδων σε σχεδόν όλα τα πακέτα και τις υπηρεσίες web hosting!

 

Αυτόματη εγκατάσταση wordpress & άλλων προγραμμάτων με ένα κλικ

 

Ένας πελάτης αναζητάει πάντα την πιο εύκολη και γρήγορη λύση για να ετοιμάσει την ιστοσελίδα του. Δε θέλει να παιδεύεται με αναζητήσεις, ρυθμίσεις, κ.ο.κ.

 

Με βάση αυτό, κάποιος που θέλει να δημιουργήσει μια ιστοσελίδα σε wordpress δε θέλει να μπλέξει με τις ρυθμίσεις της βάσης δεδομένων, τις συνδέσεις μεταξύ τους,κτλ.

Θέλει απλά να πατήσει ένα κουμπί και να κάνει εισαγωγή στο διαχειριστικό του wordpress!

 

Για να γίνει αυτό θα πρέπει η εταιρεία-πάροχος να παρέχει στον πελάτη – αλλά και στον reseller – το αντίστοιχο πρόγραμμα όπου με το πάτημα ενός κουμπιού θα μπορεί να γίνει εγκατάσταση οποιουδήποτε προγράμματος cms,php είναι διαθέσιμο.

 

Ο πίνακας ελέγχου Plesk παρέχει αυτή την δυνατότητα και έτσι οι χρήστες μέσα σε ελάχιστα λεπτά μπορούν να έχουν μια φρέσκια εγκατάσταση ενός php προγράμματος, δίχως γνώσεις προγραμματισμού!

Τον πίνακα ελέγχου Plesk μπορείτε να τον βρείτε τόσο για μεταπωλητές – resellers όσο και στα απλά πακέτα hosting, μέσα από την εταιρεία TOPHOST.

 

[Δείτε εδώ τα πακέτα reseller hosting της TOPHOST]

 

Εύκολος πίνακα ελέγχου

 

Στην προηγούμενη ενότητα, αναφέραμε τον πίνακα ελέγχου Plesk και τη δυνατότητα για αυτόματη εγκατάσταση προγραμμάτων php. Σε συνέχεια αυτού, θα πρέπει να αναφέρουμε πως ο πίνακας διαχείρισης θα πρέπει να είναι πολύ εύκολος και προσιτός προς τον πελάτη και η δημιουργία πραγμάτων όπως emails, διαχείριση και ανέβασμα αρχείων,κ.ο.κ. να γίνεται εύκολα και δίχως σύγχυση για τους χρήστες.

 

Στη κατηγορία του web hosting τόσο για τον τελικό πελάτη-χρήστη όσο και από την πλευρά του ιδιοκτήτη της reseller hosting εταιρείας, ο πίνακας ελέγχου Plesk είναι η νο1 επιλογή. Προσφέρει εύκολη και άνετη πλοήγηση, άπειρες επιλογές και όλα αυτά μέσα από ένα γραφικό μενού που απλοποιεί όλη τη δουλειά του χρήστη!

 

Τα πακέτα reseller hosting της TOPHOST προσφέρουν τον πίνακα ελέγχου Plesk δωρεάν τόσο για τους πελάτες της εταιρείας όσο και για τους δικούς σας πελάτες που θα έχετε στα πακέτα resellers!

 

Τα προγράμματα που θα επιλεχθούν και τα εργαλεία που θα έχουν στη κατοχή τους οι πελάτες σας, θα κρίνουν κι αν θα συνεχίσουν με την εταιρεία σας καθώς κι αν θα είναι ευχαριστημένοι από το σύνολο των υπηρεσιών. Προσπαθήστε να τους προσφέρετε τις καλύτερες υπηρεσίες hosting και για να το κάνετε αυτό, χρειάζεται να έχετε τη καλύτερη υποδομή από πίσω – δηλαδή τα πακέτα reseller hosting της TOPHOST.