Η φιλοξενία ιστοσελίδων είναι μια δύσκολη και απαιτητική υπηρεσία. Δεν αρκεί μόνο ένας καλός server ώστε να κρατήσεις τους πελάτες σου ικανοποιημένους.

 

Η ικανοποίηση του εκάστοτε πελάτη στις υπηρεσίες web hosting είναι συνάρτηση αρκετών παραγόντων, που θα αναλύσουμε σ’αυτό το άρθρο.

 

Είτε αναζητάτε την επόμενή σας εταιρεία hosting είτε έχετε μια εταιρεία που ασχολείται με τις υπηρεσίες reseller hosting, μελετήστε το άρθρο μέχρι τέλους ώστε να πάρετε κάποιες σημαντικές ιδέες!

 

  • Καλές τιμές

 

Οι καλές τιμές δε σημαίνει ότι τα πακέτα θα πρέπει να δίνονται δωρεάν! Η τιμή έχει άμεση συνάρτηση με την ποιότητα των υπηρεσιών που λαμβάνει ο εκάστοτε πελάτης. Έτσι, για μια εταιρεία με υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, η κοστολόγηση της υπηρεσίας θα πρέπει να γίνει με ακρίβεια και να είναι όσο το δυνατόν στοχευμένη στο target group που απευθύνεται η εταιρεία.

 

Ο πελάτης θα εκτιμήσει μια τίμια τιμή για τις ανάλογες υπηρεσίες που θα λάβει!

 

  • Φιλική υποστήριξη

 

Σημαντικό κομμάτι στο web hosting είναι η υποστήριξη της εκάστοτε εταιρείας. Είναι σίγουρο ότι 1 στους 2 πελάτες θα χρειαστούν κάποια στιγμή βοήθεια από το τεχνικό τμήμα της εταιρείας. Εκεί φαίνεται και ποια εταιρεία παρέχει καλό after sales service και ποια νοιάζεται μόνο για την πώληση!

 

Η TopHOST, η νο1 εταιρεία για φιλοξενία σελίδας στην Ελλάδα, παρέχει φανατικό support 365 ημέρες τον χρόνο, 24 ώρες την ημέρα!

 

  • Αξιόπιστοι servers

 

Πέρα από τις τιμές και την υποστήριξη, μια εταιρεία hosting θα πρέπει να διαθέτει ποιοτικούς και προσεγμένους διακομιστές που να μπορούν να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τον όγκο των ιστοσελίδων που φιλοξενούνται.

 

Υπερφορτωμένοι servers θα οδηγήσουν σε μεγάλη καθυστέρηση στην ιστοσελίδα σας. Σίγουρα είναι κάτι το οποίο θα θέλετε να το αποφύγετε!

 

  • Όροι πληρωμής

 

Σίγουρα κανείς δε θέλει να δεσμευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, πληρώνοντας 24μηνα συμβόλαια για μια υπηρεσία, πριν καν την δοκιμάσει.

 

Μια εταιρεία διακρίνεται για την σοβαρότητά της όταν μπορεί να προσφέρει μικρά συμβόλαια hosting, όπως μηνιαία, έτσι ώστε ο πελάτης να δοκιμάσει την ποιότητα των υπηρεσιών. Σίγουρα όμως οι τιμές ανάμεσα σε ένα μηνιαίο και σε ένα ετήσιο πακέτο θα διαφέρουν!

 

  • Εύκολη διαχείριση – Control Panel

 

Τα εργαλεία και προγράμματα που προσφέρει μια εταιρεία web hosting στους πελάτες της, παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στην ευκολία που θα νιώσουν αυτοί στην πρώτη τους επαφή με την εταιρεία.

 

Ένας εύκολος πίνακας ελέγχου θα διευκολύνει και τον πιο αρχάριο χρήστη έτσι ώστε να δημιουργήσει emails, να ανεβάσει αρχεία, να εγκαταστήσει εφαρμογές,κ.ο.κ.

 

Εάν η εταιρεία παρέχει και πιο εξελιγμένα εργαλεία, όπως κατασκευαστή ιστοσελίδων, ο χρήστης θα μπορεί να δημιουργήσει μόνος του μια ιστοσελίδα, χωρίς κανένα κόστος!

 

Σίγουρα όλα αυτά τα εξτρά προγράμματα προσθέτουν σημαντική αξία στην υπηρεσία μιας εταιρείας hosting!

 

  • Προγράμματα για ηλεκτρονικό εμπόριο

 

Οι περισσότεροι webmasters φτιάχνουν μια ιστοσελίδα έτσι ώστε να μπορούν να πωλούν υπηρεσίες ή προϊόντα από το διαδίκτυο. Τι πιο εύκολο για μια εταιρεία-πάροχο, να προσφέρει όλα τα κατάλληλα εργαλεία για να μπορέσετε να δημιουργήσετε το δικό σας e-shop, μέσα σε μερικά λεπτά;

 

Η εταιρεία TOPHOST προσφέρει δεκάδες δωρεάν εργαλεία μέσα στον πίνακα ελέγχου PLESK όπου μπορείτε να φτιάξετε ιστοσελίδα και eshop, δωρεάν μέσα σε λίγα λεπτά!

 

  • Δυνατότητες ανάπτυξης

 

Όταν ξεκινάτε μια ιστοσελίδα, δεν σκέφτεστε τόσο το μέλλον και τι θα γίνει εάν το site σας χρειάζεται περισσότερους πόρους. Όταν όμως η κίνησή σας μεγαλώσει, τότε θα είναι αργά να ψάξετε για μεγαλύτερα πακέτα hosting!

 

Μια επαγγελματική εταιρεία web hosting μπορεί να σας παρέχει αναβάθμιση των υπηρεσιών και περισσότερο χώρο για να αναπτυχθείτε, με το πάτημα ενός κουμπιού, δίχως εσείς να κάνετε το παραμικρό ούτε να αγχωθείτε αν θα χάσετε τα δεδομένα σας!

 

Καταλάβετε τις ανάγκες σας!

 

Το πρώτο που πρέπει να κάνετε πριν αρχίσετε την αναζήτηση για ένα πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων, είναι να καταλάβετε τις ανάγκες σας. Τι ιστοσελίδα θέλετε να κατασκευάσετε, πως θα την κατασκευάσετε, τι χώρο θα χρειαστείτε; Έχετε γνώσεις προγραμματισμού ή θέλετε κάποιο δωρεάν εργαλείο για να κατασκευάσετε το site σας; Μήπως θέλετε να δημιουργήσετε ένα blog;

 

Όλα αυτά θα πρέπει να τα σκεφθείτε πριν την αγορά σας και να καταλήξετε στην κατάλληλη εταιρεία hosting.

 

Εμείς εδώ στο WebHostingGreece προτείνουμε την εταιρεία TOPHOST ως την νο1 εταιρεία στην Ελλάδα και όχι μόνο, για υπηρεσίες web hosting – από τον πλέον αρχάριο με τα δεκάδες εργαλεία που προσφέρει δωρεάν ως τον πιο έμπειρο χρήστη!