Όταν έρχεται η στιγμή να φιλοξενήσετε την ιστοσελίδα σας – είτε είναι μια προσωπική δουλειά είτε ένα επαγγελματικό ηλεκτρονικό κατάστημα, θα πρέπει να προσέξετε η επιλογή του web hosting που θα κάνετε να είναι ποιοτική και να επιλέξετε μια επαγγελματική εταιρεία.
 

Έχει ιδιαίτερη σημασία να φιλοξενηθείτε σε γρήγορους και μη υπερφορτωμένους σέρβερς – μόνο έτσι θα μπορέσετε να εξελίξετε την ιστοσελίδα σας και να αναπτυχθείτε!
 

Ιδιαίτερα εάν φιλοξενείτε μια επαγγελματική σελίδα που σκοπό έχει την πώληση εμπορευμάτων ή υπηρεσιών, το γρήγορο hosting είναι αυτό που χρειάζεστε. Παρακάτω αναλύονται τα πλεονεκτήματα από την γρήγορη φιλοξενία ιστοσελίδων
 

  • Γρήγορο web hosting = περισσότεροι επισκέπτες

 

Εάν έχετε μια αργή ιστοσελίδα που κάνει αρκετή ώρα να φορτώσει για τους επισκέπτες σας, τότε σίγουρα αρκετοί θα την κλείσουν πριν ακόμα φορτώσει το λογότυπο! Με αυτό τον τρόπο χάνετε αρκετούς υποψήφιους πελάτες, πριν καν ακόμα δούνε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Ένα αργό (καθώς και ένα κακοσχεδιασμένο website) εκνευρίζει τον επισκέπτη και τον κάνει να κλείσει αμέσως την ιστοσελίδα που επισκέφθηκε.

 

  • Γρήγορη ιστοσελίδα – περισσότερα conversions

 

Σε συνέχεια της παραπάνω παραγράφου, όσο γρηγορότερη η ιστοσελίδα σας σε όλα τα στάδια (αρχική σελίδα, κατάλογος, check out, blog, κτλ) τόσα περισσότερα conversions θα έχετε. Αυτό θα συμβαίνει καθώς οι πελάτες σας δε θα κλείνουν την ιστοσελίδα λόγω αργού φορτώματος αλλά θα απολαμβάνουν τη πλοήγησή τους και θα θέλουν να εξερευνήσουν όλες σας τις επιλογές!
 

  • Αργή ιστοσελίδα = dead site

 

Μια αργή ιστοσελίδα ισούται με ένα πεθαμένο website. Είναι σαν να έχετε μια ιστοσελίδα, να μην εμφανίζεται πουθενά στο google και να μην έχει κανέναν επισκέπτη από κανένα άλλο κανάλι προώθησης. Αυτή η ιστοσελίδα δε θα έχει κανένα ενδιαφέρον καθώς δε θα έχει κανέναν επισκέπτη που μπορεί να μετατραπεί σε πελάτη! Η αργή ιστοσελίδα, σε ένα αργό πακέτο hosting, μπορεί να καταστρέψει την επιχείρησή σας!
 

  • Φορτώνει γρήγορα η ιστοσελίδα σας; Τότε έχετε καλύτερα google rankings

 

Εάν η ιστοσελίδα σας φορτώνει γρήγορα δίχως περιττές καθυστερήσεις, τότε η google θα αγαπήσει ακόμα περισσότερο το website σας. Οι ιστοσελίδες που φορτώνουν γρήγορα χωρίς αναμονές, είναι περισσότερο «συμπαθείς» στη google και ως αποτέλεσμα, στα οργανικά rankings είναι υψηλότερα από άλλες αντίστοιχες σελίδες! Έτσι, εάν θέλετε να έχετε επισκέπτες από την google, φροντίστε η ιστοσελίδα σας να φιλοξενείτε σε έναν γρήγορο πάροχο hosting!
 

Τι πάροχο να επιλέξετε για μια γρήγορη φιλοξενία ιστοσελίδων
 

Αρκετοί πάροχοι υπόσχονται γρήγορο web hosting – πως όμως μπορείτε να επιλέξετε τον πλέον κατάλληλο πάροχο για την ιστοσελίδα σας; Όπως θα γνωρίζετε, το WebHostingGreece είναι η ανεξάρτητη πύλη για το web hosting στην Ελλάδα και διαχειρίζεται από έμπειρους webmasters με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της φιλοξενίας ιστοσελίδων.
 

Μετά από δεκάδες εταιρείες που έχουμε δοκιμάσει, προτείνουμε ανεπιφύλαχτα την εταιρεία TOPHOST για ένα γρήγορο και αξιόπιστο web hosting.
 

Με δυνατούς σέρβερς στην Ελλάδα και δίκτυο συνδεδεμένο με το GR-IX, θα απολαμβάνετε υψηλές ταχύτητες στην ιστοσελίδα σας και επίσης υψηλά rankings στο Google.
 

Δείτε τα πακέτα της TOPHOST και επωφεληθείτε των εκπτώσεων που τρέχουν τώρα.

 

Εσείς που φιλοξενείτε την ιστοσελίδα σας τώρα; Είστε ικανοποιημένοι ή σκέφτεστε να αλλάξετε;

 

Αν σας άρεσε, κοινοποιήστε!