Το Papaki είναι μια Ελληνική εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες διαδικτύου εδώ και 13 χρόνια.
 

Μέσα στις υπηρεσίες του είναι το web hosting(φιλοξενία ιστοσελίδων), κατοχύρωση domain names καθώς και εξτρά υπηρεσίες όπως ssl πιστοποιητικά,email hosting,κ.α.
 

Ξεκίνησε ως επίσημος καταχωρητής της ΕΕΤΤ για .gr domains και σύντομα επεκτάθηκε σε πολλά ακόμα .ltds (καταλήξεις domains).
 

Οι υπηρεσίες hosting και γενικά οι εξτρά υπηρεσίες προστέθηκαν σιγά σιγά και με την πάροδο του χρόνου.

 

Υπηρεσίες web hosting Papaki
 

Το Papaki αποτελεί business unit της γνωστής εταιρείες TopHost. Δηλαδή πρόκειται για την ίδια εταιρεία. Έως τώρα ο διαχωρισμός των εταιρειών ήταν ότι στο Papaki έμεναν όλα τα domains και ήταν γνωστό για τις κατοχυρώσεις των domains και στην Tophost ήταν όλες οι υπηρεσίες web hosting. Αυτό άλλαξε τα τελευταία χρόνια και πλέον το Παπάκι έχει τις δικές του, ξεχωριστές υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων.

 

Το Papaki hosting καλύπτει μια ευρεία γκάμα πελατών καθώς προσφέρει τόσο «απλά» πακέτα όσο και πακέτα hosting σε cloud servers για πιο εξειδικευμένες επιλογές.
 

Τα πακέτα ξεκινάνε από μόλις 3.95€ / μήνα και προσφέρουν ποιοτικό web hosting με πίνακα ελέγχου Plesk.
 

Για τις ποιο απαιτητικές υπηρεσίες, θα πρέπει να αναβαθμίσετε σε κάποιο μεγαλύτερο πακέτο hosting καθώς το πρώτο αυτό, προσφέρει φιλοξενία για μια μόλις ιστοσελίδα και χώρο στο δίσκο μόλις 5GB (με 100GB traffic) αλλά και μόλις 5 λογαριασμούς emails.
 

Αντίθετα, τα πακέτα web hosting της TopHost προσφέρουν απεριόριστα χαρακτηριστικά (χώρο στο δίσκο,κίνηση δεδομένων,emails,κτλ)  σε πιο χαμηλή τιμή(με την προσφορά από αυτό το link, η τιμή διαμορφώνεται μόλις 3,50€ / μήνα!)
 

Στα πακέτα hosting της TopHost βλέπουμε περισσότερα χαρακτηριστικά (χώρο στο δίσκο, traffic, emails, domains, sql βάσεις δεδομένων, κ.α.) με σαφώς μικρότερο κόστος.

 

Τιμολόγηση
 

Όπως ήδη αναφέραμε, τα πακέτα στο Papaki web Hosting είναι πιο ακριβά απ’ότι στις αντίστοιχες υπηρεσίες της TopHost. Τα πακέτα φιλοξενίας φιλοξενούνται στους ίδιους σέρβερς(;) ή τουλάχιστον έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά.
 

Πρόκειται για ποιοτικούς διακομιστές που είναι άρτια προσεγμένοι από τους τεχνικούς της TopHost.
 

Επίσης, έχετε το πλεονέκτημα πως οι σέρβερς της TopHost φιλοξενούνται σε Ελληνικό datacenter και έχουν απευθείας σύνδεση με το GR-IX – που σημαίνει πρακτικά πολύ μεγάλες ταχύτητες διασύνδεσης τόσο με το εσωτερικό όσο και με το εξωτερικό!
 

Διαβάστε εδώ τι πλεονεκτήματα έχει το γρήγορο hosting για την ιστοσελίδα σας!

 

Ποια υπηρεσία hosting να επιλέξετε

 

Τόσο το Papaki hosting όσο και οι υπηρεσίες της TopHost, φιλοξενούνται σε ποιοτικούς servers με τα τελευταία λογισμικά εγκατεστημένα, όπως πίνακα ελέγχου Plesk, online Κατασκευαστή ιστοσελίδων sitebuilder, κ.α.
 

Τα πακέτα της TopHost είναι πιο εμπορικά όσον αφορά τα χαρακτηριστικά που προσφέρουν, καθώς σας προσφέρουν περισσότερα features, σε χαμηλότερη τιμή.
 

Η εταιρεία Papaki είναι πιο γνωστή για τα domains της παρά για τις web hosting υπηρεσίες.
 

Έχοντας δοκιμάσει τα πακέτα της TopHost και γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τους servers που φιλοξενούν τα πακέτα φιλοξενίας, σας προτείνουμε 100% τα πακέτα web hosting απευθείας από την εταιρεία TopHost.
 

Δείτε εδώ όλα τα πακέτα hosting της TopHost και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.
 

Αν σας άρεσε, κοινοποιήστε!