Πολλές φορές, ειδικότερα οι νέοι webmasters και αυτοί που ξεκινάνε τώρα τις “περιπέτειές” τους στο διαδίκτυο, δε μπορούν να αποφασίσουν ποιο web hosting πακέτο ταιριάζει στις ανάγκες τους.

Τις περισσότερες φορές, πέρα από την επιλογή του πακέτου, έχουν και την απορία σχετικά με την εταιρεία που θα πρέπει να επιλέξουν, έτσι ώστε να κάνουν τη καλύτερη δυνατή επιλογή στην αγορά του web hosting.

to kalitero web hosting

Ποιο είναι όμως το καλύτερο web hosting για να επιλέξετε; Υπάρχουν καλά πακέτα hosting έναντι άλλων;

Κατ’αρχήν, να γνωρίζετε ότι στο web hosting δεν υπάρχει «η καλύτερη εταιρεία» παρά μόνο η εταιρεία αυτή που ταιριάζει στις δικές σας, προσωπικές ανάγκες. Σαφώς και υπάρχουν εταιρείες που πρέπει να αποκλείσετε από τη λίστα σας καθώς θα έχετε μόνο προβλήματα με τις συγκεκριμένες.

Εμείς εδώ στο WebHostingGreece σας προτείνουμε υπηρεσίες και εταιρείες που έχουμε δοκιμάσει εμείς οι ίδιοι, με τις εκατοντάδες ιστοσελίδες που φιλοξενούμε εδώ και χρόνια!

Το καλύτερο web hosting είναι αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες. Εσείς μπορεί να θέλετε έναν γραφικό πίνακα ελέγχου, όπως το PLESK που προσφέρει η TopHost , και κάποιος άλλος χρήστης να μην επιθυμεί πίνακα ελέγχου καθώς έχει συνηθίσει να κάνει όλες τις αλλαγές στο πακέτο του, μέσω εντολών.

Φυσικά το 99% των χρηστών επιθυμούν έναν εύχρηστο πίνακα ελέγχου διαχείρισης, καθώς έτσι γίνεται η ζωή τους πολύ πιο εύκολη και η όλη διαχείριση του πακέτου hosting παιχνιδάκι.

 

Ποιο web hosting πακέτο να διαλέξετε

Το πιο πακέτο hosting θα επιλέξετε, εξαρτάται από τις ανάγκες τόσο τις δικές σας όσο και της ιστοσελίδας σας.

Εάν ξεκινάτε τώρα το ταξίδι σας στις διαδικτυακές υπηρεσίες και η ιστοσελίδα σας είναι καινούργια, τότε σας προτείνουμε να ξεκινήσετε με ένα μικρό πακέτο web hosting.

Δε χρειάζεται να ξοδεύετε χρήματα σε κάτι που μπορεί να μη σας χρειαστεί(τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά ενός πακέτου) ή εάν σας χρειαστεί, αναβαθμίζετε εύκολα και γρήγορα με ένα κλικ, όταν το θελήσετε!

Στο web hosting, τουλάχιστον στις σοβαρές εταιρείες που συνεργαζόμαστε εμείς τόσα χρόνια, εάν θελήσεις να αναβαθμίσεις το πακέτο σου σε μεγαλύτερο, για να έχεις περισσότερα χαρακτηριστικά, αυτό γίνεται με ένα κλικ και άμεσα ή τουλάχιστον σε λιγότερο από 24 ώρες!

Όπως καταλαβαίνετε είναι κρίμα να αγοράσετε ένα μεγάλο πακέτο hosting και να μη το χρησιμοποιείτε – άρα τσάμπα να πληρώνετε περισσότερα χρήματα.

Οπότε, εάν ξεκινάτε τώρα την ιστοσελίδα σας, σας προτείνουμε να αγοράσετε ένα αρχικό πακέτο.

Στην εταιρεία TOPHOST που συνεργαζόμαστε επί χρόνια, το αρχικό πακέτο που καλύπτει πάνω από το 80% των χρηστών, είναι το STAR.

Με μόλις 3.50€ / μήνα (ειδική τιμή WebHostingGreece με αυτό το LINK) έχετε ένα πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων με unmetered χώρο και κίνηση δεδομένων.

Αυτό που σας «περιορίζει» είναι ότι έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 1 δυναμική ή στατική ιστοσελίδα μόνο.

Εάν εσείς θέλετε να φτιάξετε μια δεύτερη ιστοσελίδα αργότερα, θα χρειαστεί είτε να αγοράσετε ένα εξτρά πακέτο web hosting είτε να αναβαθμίσετε σε κάποιο μεγαλύτερο όπου θα σας δίνει αυτή τη δυνατότητα!

Στα μεγαλύτερα πακέτα web hosting, πέρα από τη δυνατότητα για περισσότερα sites, ανεβαίνουν και τα διαθέσιμα resources. Έτσι, εάν μια ιστοσελίδα σας είναι ιδιαίτερα «βαριά», δηλαδή πρέπει να χρησιμοποιεί πολλούς CPU πόρους, θα πρέπει να επιλέξετε ένα μεγαλύτερο πακέτο.

Φυσικά εάν ξεκινάτε τώρα την ιστοσελίδα σας, όλα αυτά δε θα πρέπει να σας προβληματίζουν!

to kalitero web hosting

Ποια εταιρεία web hosting είναι η καλύτερη;

 Δεν υπάρχει καλύτερη εταιρεία web hosting – παρά μόνο αυτή που βελτιώνεται συνεχώς, προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες και παρέχει συνεχή και φανατική υποστήριξη στους πελάτες της. Εμείς στο WebHostingGreece συνεργαζόμαστε αποκλειστικά και μόνο με την εταιρεία TopHost. Φιλοξενώντας εκατοντάδες ιστοσελίδες εδώ και πάνω από 10 χρόνια, είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι.

Ακόμα και τις – ελάχιστες – φορές που χρησιμοποιήσαμε την υποστήριξη της εταιρείας, οι άνθρωποι ήταν εκεί να μας εξυπηρετήσουν άμεσα, ακόμα κι αν δεν ήταν της δικής τους ευθύνης τα λάθη στις ιστοσελίδες μας.

Δοκιμάστε και εσείς την TopHost και τις υπηρεσίες της και σίγουρα θα έχετε μόνο θετικά λόγια.

Εάν θέλετε 49% έκπτωση στα πακέτα web hosting της εταιρείας, δείτε αυτήν εδώ τη σελίδα!

 

Αν σας άρεσε, κοινοποιήστε!